PITÄÄKÖ MINUN MENNÄ PENTUKURSSILLE?

Monet hakevat kotiin uuden perheenjäsenensä pitkän kesäloman aikana – aikana joka on kovin erilainen kuin normaali arki. Kesäviikot menevät nopeasti ja paljolla ulkoilulla sisäsiisteyden harjoittelu menee usein hyvin. Mutta…monet saavat shokin kun he sitten tulevat takaisin kaupunkiin pentunsa kanssa muutaman rauhallisen mökkiviikon jälkeen. Yhtäkkiä pentu ei halua pissata ulos, se pelkää kovia ääniä eikä halua kävellä hihnassa.

Mutta riippumatta siitä minä vuodenaikana haet kotiin uuden perheenjäsenesi on aina hyvä idea käydä kurssilla pentusi kanssa!

Hanki toimiva arki

Jotta saat toimivan elämän yhdessä pentusi kanssa on tärkeää että niin sanottu arkitottelevaisuus toimii. Siksi voi olla hyvä käydä pentukurssilla koirasi kanssa – vaikka teillä on aikaisemmin ollut koira jonka kanssa olette käyneet pentukurssin. Kurssilla tulet saamaan vinkkejä ja apua miten sinun kuuluu toimia ongelmien kanssa jota teillä jo on, tai joita voi tulla. Saat myös mahdollisuuden vahvistaa suhdetta sinun ja koirasi välillä, josta sinulla tulee olemaan hyötyä arjessasi. On tärkeä muistaa että kaikilla koirilla on eri persoonallisuus ja eri tarpeet joihin pentu tarvitse sinun apuasi!

Ympäristöharjoittelu & Sosialisointi

Pentukurssilla käyminen on usein todella hyvää ympäristöharjoittelua ja sosialisointia pennulle. Siellä se saa mahdollisuuden viettää aikaa muiden koirien kanssa uudessa ympäristössä – samalla kun se oppii että kannattavinta on keskittyä omistajaansa! Ympäristöharjoittelu on tärkeä osa pennun elämää jotta saa koiran joka tuntee olonsa turvalliseksi eri ympäristöissä.

Mutta vastaukseksi kysymykseen siitä että pitääkö käydä pentukurssi – vastaus on ei, ei tarvitse. Mutta pentukurssi on tulevaisuuden investointi ja mahtava tapa sosialisoida sekä ympäristöharjoitella pentunsa kanssa. Eli jos olet uusi tai tulevaisuuden pennunomistaja ja mietin pentukurssille osallistumista – osallistu! Pentukurssi tulee auttamaan sinua:

♥ Vahvistamaan sinun ja pennun välistä suhdetta

♥ Ympäristöharjoittelemaan ja sosialisoimaan pentuasi

♥ Saamaan tarpeellisia työkaluja tulevaisuuteen

♥ Luomaan pohjan toimivalle arjelle

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota