LISÄRAVINTEET VANHEMMALLE KOIRALLE

Kun koira vanhenee sen keho ei enää pysty tuottamaan saman verran aineita kun mitä se teki koiran ollessa nuorempi – mikä voi johtaa jäykempään ja väsyneempään koiraan. Alta löydätte lisäravinteita jotka tukevat vanhan koiran niveliä ja pitää koiran hyvinvoivana:

Trikem – Max Glukosamin+ 

Jotta koira pystyisi suorittamaan huipulla on tärkeää että koira saa oikean määrän mineraaleja, ravintoaineita, vitamiineja ja hivenaineita. Glukosamiini on aine jota on luonnollisesti koiran kehossa ja se edesauttaa nivelruston muodostumista, mutta vanhojen koirien tuottama glukosamiini vähenee, minkä takia vanhemmat koirat useammin kärsivät jäykistä nivelistä. Trikems Glucosamin+ auttaa vahvistamaan niveliä ja ehkäisee jäykkyyttä vanhoilla koirilla joilla on jo ongelmia, tai ennaltaehkäisee jäykkyyttä nuorilla ja aktiivisilla koirilla.

Trikem – Hyaluron 365

Tämä lisäravinne Trikem:lta auttaa lisäämään ainetta jota vanhan koiran keho tuottaa vähemmän, tässä tapauksessa hyaluronihappoa. Kehon hyaluronihappo on osa koiran luonnollista nivelnestettä ja toimii rasvaamalla koiran niveliä ja sillä tavalla vähentää kulumista. Lisäravinne annetaan keksi-ikäisille koirille ennaltaehkäisy tarkoituksessa jotta koiralla olisi terveet nivelet myös vanhana. Jos huomaat että koirasi ei halua hypätä sohvalle tai autoon samalla ponnulla kuin ennen, on tämä merkki siitä että nivelnesteen tuotanto on vähentynyt.

Tämä on tuote jota voi käyttää joko ennaltaehkäisyyn tai kun oireet kuten ontuminen ovat jo alkaneet. Koskaan ei ole liian myöhästä aloittaa hyaluronin käyttö.

SwedenCare – SeniorAid 

Senior Aid on nestemäinen lisäravinne vanhemmalle koiralle. Lisäravinne sisältää niitä ravinneaineita joita vanhat lemmikit usein kaipaavat, niin kuin – glukosamiinia, karnitiinia, arginiinia ja metioniinia.

Svenska Djurapoteket – Senior

Lisäravinne Senior on lisäravinne tabletin muodossa joka annetaan yli seitsemän vuotiaille koirille. Tabletti sisältää glukosamiinia, MSM, vihersimpukkaa, kondrotiinia, C-vitamiinia sekä tärkeää aminohappoa L-arginia joka lisää verenkiertoa. Se sisältää myös spiruliinaa joka on erityisen hyvä vanhan koiran yleiseen terveyteen ja immuunijärjestelmän toiminnoille.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota