LÖYDÄ OIKEA KOIRATRIMMERI

Trimmeri löytyy monesta eri mallista ja hintaluokasta. Jos sinulla on koira jota trimmaat monta kertaa vuodessa voi olla hyvä investoida parempaan koneeseen joka kestää monen vuoden ajan. Trimmerin ja johdon valitseminen johtuu paljon siitä miten pitkään haluaa trimmata – pattereilla toimiva trimmeri voi tarvita latausta trimmauksen aikana – mutta johdollinen trimmeri kestää alusta loppuun. Isompi trimmeri voi olla sopiva koiran kropan leikkaamiseen ja pienempi on näppärä tassuille ja naamalle.

Alta näet erilaisia trimmeri vaihtoehtoja – suurimmalla osalla trimmereistä on vaihdettevat terät joka mahdollistaa koiran klippaamisen eri pituuksiin.

  • Pienempi langaton trimmeri joka on täydellinen esimerkiksi tassujen, korvien ja pään trimmaukseen – 0,4mm leikkauspituus.
  • Pienempi trimmeri johdolla – hiljainen trimmeri kunnon moottorilla, 0,1mm leikkauspituus.
  • Isompi langaton trimmeri – Korkealaatuinen trimmeri jonka lataus kestää 4h. Snap-on ominaisuus mahdollistaa helpon terien vaihdon.
  • Isompi johdollinen trimmeri – Monia kampoja jotka mahdollistavat leikkaamisen eri pituuksiin. Minimaalinen melu ja tärinä.

Laatu kannattaa aina pitkän päälle!

Jos ostat halvemman trimmerin et voi olla varma että se tulee toimimaan useita vuosia. Monet halvemmat trimmerit toimivat hyvin ensimmäisen ja toisen trimmauksen ajan kunnes terä on teroituksen tarpeessa. Siksi kannattaa aina laittaa enemmän rahaa trimmeriin ja vaihdettaviin teriin. Kunnollinen trimmeri tulee olemaan käytettävissä moooonta vuotta – toivottavasti koko koiran eliniän!

 

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota