Jännittäviä kissanleluja Nina Ottosson:lta!

Samalla tavalla kun puhutaan koirien henkisestä aktivoinnista on se aivan yhtä tärkeää myös kissoille! Löytyy paljon erilaisia aktivointileluja jotka on tarkoitettu juuri kissoille! Nina Ottosson on valmistanut paljon aktivointileluja koirille, mutta myös kissoille! Täällä kerromme lisää siitä miten näitä eri leluja käytetään!

Miten kissanlelut toimivat?

Ensinnäkin lelut ovat tarkasti suunniteltuja. Ne ovat turvallisesti valmistettuja eko-ystävillisistä materiaaleista ja ne ovat BPA, PVC- ja ftalaatti-vapaita. Lelun siirrettävät osat ovat kiinnitettyjä, jotta pienet osat eivät pääse irtoamaan leluista. Tämä tekee lelusta todella turvallisen! Lelut voidaan pestä helposti haaleassa vedessä.

Leluja löytyy eri malleista ja eri tarkoituksiin. Sen lisäksi leluja löytyy eri vaikeustasoista. Ne ovat asteitettu asteille 1-3, jossa  3 on haastavin. Jos kissasi kokeilee yhtä leluista ensimmäistä kertaa kannattaa valita lelu matalammalta tasolta, jonka jälkeen voit asteittain lisätä haastetta kissalle. Jokaista yksittäistä lelua voi vaihdella niin että lelusta tulee joko vaikeampi tai helpompi kissalle. Vinkkejä miten jokainen lelu toimii ja miten sitä voi vaihdella tulee pakkauksen mukana. Sen lisäksi lelut tulevat hienon värisinä ja kuvioisina!

Mihin lelut sopivat?

Sen lisäksi että lelut ovat tarkasti suunniteltuja, on niillä myös paljon positiivisia vaikutuksia. Kissan kuivaruokaa voi hyvin laittaa leluihin. Sen avulla kissa joutuu tekemään ”töitä” saadakseen ruuan. Tämä on erityisen hyvä kissoille jotka syövät ruokansa todella nopeasti. Kun ruoka laitetaan yhteen leluista kissa ei pysty syömään kaikkea ruokaa heti, joka on parempi kissan vatsalle.

Yksi ehkä tärkeimmistä positiivisista vaikutuksista Nina Ottossonin kissanleluilla on henkinen aktivointi ja stimulointi jonka kissa saa leluista. Ne joutuvaat työskentelemään henkisesti keksiäkseen miten ruoka saadaan ulos lelusta, samalla kun kissa pitää hauskaa. Tämä voi olla erityisen hyvä sisäkissoille jotka eivät liiku ulkona. Tämä siksi että voi olla vaikeampaa tarjota sisäkissoille saman tyyppistä stimulanssia mitä ulkokissat saavat ulkoillessaan. Silloin tällaiset lelut sopivat täydellisesti!

Kotisivuiltamme löytyy muutamia variantteja Nina Ottossonin tuottamia kissanleluja. Ne ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, kissallasi on varmasti hauskaa – samalle kun se saa henkistä treeniä!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota