Älykkäät ruokinta-automaatit kissoille!

Tiesitkö että kissoille on ruokinta-automaatteja? Kotisivuillamme on muutamia erilaisia ruokinta-automaatteja jotka sopivat täydellisesti moneen eri tilaisuuteen! Täällä kerromme vähän lisää siitä miten ne toimivat ja milloin niitä kannattaa käyttää.

Ruokinta-automaattia on hyvä käyttää jos esimerkiksi omistaa kissan joka syö kaiken ruokansa kerralla. Ruokinta-automaatti auttaa jakamaan ruokaa päivän mittaan ja antamaan kissalle oikean määrän ruokaa oikeaan aikaan.  Jos haluat että kissasi syö monta ateriaa vuorokauden aikana, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta antaa kaikkia aterioita (koska esimerkiksi olet töissä) on ruokinta-automaatti hyvä ratkaisu.

On myös ruokinta-automaatteja jotka lukevat sirun, eli vain oikea kissa voi avata ruokinta-automaatin. Tämä on sopiva jos esimerkikis omistaa monta kissaa joilla on eri ruokavalio, jolloin on tärkeää että oikea kissa saa oikean ruuan. Tällainen ruokinta-automaatti voi myös olla hyvä jos esimerkiksi omistaa kissan joka on todella ahne ja toisen kissan joka ei ole yhtä innoissaan ruuasta. Ruokinta-automaatti sirulla pitää silloin huolen että ahne kissa syö vain oman ruuansa.

Kotisivuillamme on muutamia erilaisia ruokinta-automaatteja. Meillä on yksi jossa on 3 lokeroa ruualle, ja yksi 5:llä lokerolla. Automaateilla on näyttö jolta voi helposti asettaa ajan jolloin eri lokerot avautuvat. Automaatin osia voi pestä tiskikoneessa.

Tärkeää muistaa on että ruokinta-automaatti ei korvaa valvontaa ja seuraa kissallesi. Kissasi haluaa vieläkin valvontaa, huolenpitoa ja rakkautta päivittäin. Ruokinta-automaatin tehtävä on vain tehdä ruokinnasta helpompaa ja kontrolloidumpaa.

Jos olet kiinnostunut ostamaan ruokinta-automaatin kissallesi tai kissoillesi, käy katsomassa eri vaihtoehdot kotisivuiltamme!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota