HYVIÄ VAATTEITA ISÄNNÄLLE JA EMÄNNÄLLE

Kun ostaa koiran kiinnitetään paljon huomiota siihen  mitä koira voi tarvita kun menette lenkille. Hyvän talutushihnan, valjaat, kaulapannan, ehkä lämmittävän loimen tai sadetakin sateisia päiviä varten? Nämä ovat tietenkin tärkeitä asioita – mutta kaiken tämän keskellä unohdamme usein itsemme koiran omistajina ja käytännöllisten vaatteiden tärkeyden ulkona lenkeillä.

Kestävät vaatteet

Jos omistaa koiran pitää laskea sen varaan että vaatteet voivat hieman likaantua – varsinkin talvella. Koirat ovat märkiä ja mutaisia ja helposti käy niin että koira hyppää ja tekee vaatteistasi likaiset. Siksi me Petsterillä olemme sitä mieltä että kaikista tärkein vaate koiranomistajalla on oikein hyvät housut! Housujen kuuluu istua mukavasti, tuntua kunnollisilta ja sisältää paljon taskuja kaikelle koiranherkuista, kakkapusseista ja puhelimista avaimiin. Kaikista käytännöllisintä koirahousujen kanssa on että ei tarvitse olla tippaakaan huollissaan liasta.

Vaatteet joka säähän

Vielä yksi asia josta tulee tietoiseksi koiranomistajana on että koiran pitää päästä ulos vuoden jokaisena päivänä, säästä riippumatta… Ja tottakai ulkoilu sinnikkäässä sateessa ei ole aina super hauskaa – mutta hyvillä sadevaatteilla siitä tulee ainakin paljon hauskempaa! Investoi hyvään kuoritakkiin ja sadehousuihin – tai miksi ei pitkään sadetakkiin? Hyvillä sadevaatteilla ulkoilu ei tunnu ihan yhtä vastenmieliseltä sateisina päivinä.

Heijastimet – elintärkeää!

Lopuksi haluamme puhua toistuvasta aiheesta joka syksy – heijastimista! Heijastimet voivat pelastaa sinun ja koirasi elämän ja sitä on siksi erittäin tärkeä käyttää. Käy läpi omistamasi heijastimet – heijastimet kuluvat ja näkyvät huonommin vuosien saatossa ja vaativat vaihtoa.

Eli yhteenvetona – hyvät vaatteet meille koiranomistajille on vähintään yhtä tärkeää kuin vaatteet koirillemme. Pidä huolta että päivität vaatekaappisi hyvillä ”koiravaatteilla” jotta saat mukavamman elämän yhdessä koirasi kanssa. Ja lupaa meille ettet koskaan unohda heijastimia.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota