RAVINTOLISIÄ AKTIIVISELLE KOIRALLE

Koirat jotka treenaavat aktiivisesti tarvitsevat raviontolisiä sillä koiran ruoka sisältää harvoin tarpeeksi mineraaleja, ravintoaineita ja vitamiineja. On tärkeä huolehtia koiran kehosta vammojen ja ongelmien ehkäisemiseksi koiran vanhentuessa. Koiralle on erityyppisiä ravintolisiä – alapuolella näette muutaman käytännöllisen ravintolisän aktiiviselle koiralle:

Svenska Djurapoteket – Kronch Pemmikan Energiakakku

Onko sinulla koira joka tarvitsee lisää energiaa ilman ruuan määrän lisäämistä? Silloin Kronch Pemmikan energiakakku merkiltä Svenska Djurapoteket on täydellinen ravintolisä teille. Kakku sisältää kokonaiset 6000 kcal/kg ja sinä annat koirallesi n. 100-200 grammaa riippuen koiran koosta ja aktiivisuustasosta. Pemmikan antaa koiralle suuren määrän energiaa jonka sen on helppo syödä.

 

Täydellinen annettavaksi metsästyskoiralle päiviä ennen ja metsästyksen aikana tai näyttelykoirille jotta ne jaksavat keskittyä.

 

Lue lisää tuotteesta TÄSTÄ.

Trikem Energy Booster

Trikemi Energy Booster on ravintolisä joka sisältää MCT- öljyä joka nopeasti antaa koiran lihaksille uutta energiaa. Ravintolisä sisältää myös aineita kuten CLA jotka lisäävät rasvanpolttoa. Energy boosteri parantaa suorittamista ja kestävyyttä sekä raskasta fyysistä rasitusta. Täydellinen käytettävä metsästyskauden aikana.

Lue lisää tuotteesta TÄSTÄ.

Trikem Max MSM+

MSM on aine mitä usein kutsutaan kropan rikkiytimeksi joka on todella tärkeä osa kehon solujen muodostumista. MSM+ tarjoaa ne aineet joita koiranruoka ei usein sisällä. Tämä ravintolisä lisää koiran suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisvaaraa – täydellistä kovaa työskentelevälle koiralle.

 

Lue lisää tuotteesta TÄSTÄ.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota