Equiband® Pro System – Paras treenijärjestelmäsi!

Mikä Equiband®Pro System on?

Monesti kuulee että meillä ihmisillä on tärkeää olla vahva keskivartalo. Se antaa paremman tasapainon ja vähentää riskiä kuormittaa vääriä lihaksia. Samalla tavalla kun ihmisillä on tärkeää olla vahva keskivartalo on se yhtä tärkeää meidän hevosille. Mutta voi olla vaikea tietää miten hevosen keskivartalo aktivoidaan. On olemassa monia eri varusteita ja menetelmiä hevosen vatsalihasten aktivointiin.  Jos haluaa olla varma että valitsee toimivan menetelmän voi olla hyvä aika investoida Equiband®  Pro System:iin – ainoa keskivartalon treenijärjestelmä joka on tutkimusten tukema.

 

Equiband® Pro System on keskivartalon treenijärjestelmä joka on eläinlääkäreiden, ratsastajien ja fysioterapeuttien kehittämä. Equibandjärjestelmän tavoite on aktivoida keskivartalon ja selän lihakset, sekä asteittain saada hevonen aktivoimaan ja astumaan enemmän alleen takajaloillaan. Tällä tavalla hevonen alkaa työskentelemään korrektimmassa, ja etenkin kestävämmässä työmuodossa.

Mitstä Equiband® Pro System koostuu?

Järjestelmä koostuu kouluhuovasta kahdella nauhalla jotka on tehty elastisesta materiaalista. Yksi nauhoista tulee hevosen mahan ympärille, ja toinen nauha tulee hevosen takajalkojen ympärille. Equiband® Pro System:in perustajat tekivät pitkään töitä löytääkseen parhaan materiaalin nauhoille. Nauhat ovat latex- ja kumivapaat allergisen reaktion riskin vähentämiseksi.  Kun hevonen liikkuu, liikkuvat nauhat hevosen liikkeiden mukana ilman että ne liukuvat ihoa vasten, tämän takia nauhat eivät hankaa hevosta vasten.

Milloin voin käyttää Equiband® Pro Systemiä?

Equiband® Pro Systemiä voidaan käyttää moneen eri tilaisuuteen. Sitä voidaan käyttää maasta juoksuttaessa tai ohjasajaessa, mutta myös ratsastaessa.

Voiko hevoseni käyttää Equiband® Pro Systemiä?

Kyllä! Kaikkia hevosia voidaan treenata equiband:in kanssa, koska järjestelmä tulee parantamaan hevosen työmuotoa. Mutta Equiband® Pro System:iin kannattaa varsinkin investoida jos:

  • Omistat vanhemman hevosen joka tarvitsee apua selän  ja keskivartalon lihasten aktivointiin
  • Omistat nuoren hevosen joka tarvitsee apua työskennelläkseen korrektimmin
  • Omistat hevosen joka tarvitsee enemmän vakautta takapuoleen ja selkään
  • Omistat hevosen jolla on ongelmia selän tai takapolvien kanssa
  • Omistat hevosen jolla on toistuvia ongelmia etujalkojen ontumisen kanssa

Lista on pitkä, eli kaikille hevosille tekee hyvää treenata Equiband® Pro Systemin kanssa!

Aika ostaa Equiband® Pro System!

Kun olet investoinut Equiband® Pro Systemiin otat yhteyttä eläinlääkäriisi tai lisensoituun terapeuttiin saadaksesi apua miten käytyät Equiband® Pro Systemiä parhaiten. Aluksi voi riittää käyttää nauhoja jotka tulevat hevosen mahan ympärille, jotta hevonen tottuu vähitellen. Aluksi voi myös riittää käyttää nauhaa/nauhoja lyhyitä hetkiä, ettei hevonen ylikuormita itseään. Siksi on tärkeää saada apua eläinlääkäriltä tai lisensoidulta terapeutilta, varmistaaksesi että käytät treenijärjestelmää oikein.

Kotisivuiltamme voit tilata Equiband® Pro Systemin, ja saada lisää tietoa niin kuin kokotaulukon kun valitset oikean koon. Equiband® Pro System on ehdottomasti investoinnin arvoinen, tämä on treenijärjestelmä jonka kanssa sinä ja hevosesi tulette pitämään hauskaa!

Equiband® Pro Systemiä saa käyttää vain hevosen eläinlääkärin ja/tai laillistetun terapeutin ohjauksessa!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Relaterat

Relaterade inlägg

Kesän vaarat koiralle

Kesä on ihan nurkan takana, mikä ilahduttaa useimpia. Lämmin sää, pitkät kävelyt ja ajan vietto ulkona, ovat asioita jotka houkuttelevat, mutta niihin liittyy myös vaaroja

Vinkkejä varsasesonkiin

Kauan odotettu kevät on vihdoin täällä, ja sen mukana myös varsasesonki! Harva asia on yhtä ihana todistaa kuin varsa joka juoksee laitumella, innokas näkemään mitä

Jäljestä koirasi kanssa

Jäljestys koiran kanssa on sekä hauskaa että hyödyllistä. Sen lisäksi että se vahvistaa koiran keskittymiskykyä ja hajuaistia, se myös parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota